Virvatulet luokseni Christian Aare

ISBN: 9789526643366

Published:

Paperback

422 pages


Description

Virvatulet luokseni  by  Christian Aare

Virvatulet luokseni by Christian Aare
| Paperback | PDF, EPUB, FB2, DjVu, talking book, mp3, RTF | 422 pages | ISBN: 9789526643366 | 4.31 Mb

Kohtalo voi yllyttää ihmisen tavoittelemaan kaukaisia unelmia, nostaa taivaisiin, hukuttaa suruun, sysätä odottamattomaan seikkailuun, heittää muukalaisen syleilyyn, sytyttää sielun vihanliekkeihin, tai tuupata varhaiseen hautaan.Kohtalotar Skuld jaMoreKohtalo voi yllyttää ihmisen tavoittelemaan kaukaisia unelmia, nostaa taivaisiin, hukuttaa suruun, sysätä odottamattomaan seikkailuun, heittää muukalaisen syleilyyn, sytyttää sielun vihanliekkeihin, tai tuupata varhaiseen hautaan.Kohtalotar Skuld ja Polaris-saari ovat tarjonneet Ikarokselle turvatun elämän, mutta aikuisuuden kynnyksellä hän on alkanut kaivata jotakin, minkä hän uskoo löytävänsä kaukaa merten takaa.

Mutta toisin kuin hän luulee, Polaris kätkee poveensa tarkoin varjeltuja salaisuuksia, jotka valoon saatettaessa sorruttaisivat kaikki ne tukipilarit, joiden varaan hänen elämänsä on rakennettu.Hän seisoi siinä silmät ummessa, hengitti sisään aurinkoa ja raikasta meri-ilmaa. Hän levitti kätensä kuin halatakseen valtamerta allaan ja hymyili ensimmäistä kertaa pitkiin aikoihin.

Henkäys puhalteli hänen liehuvia vaatteitaan ja pörrötti sotkuista tukkaa. Hän avasi silmänsä ja näki edessään ainoastaan kauas kantavan horisontin, joka lainehti ja kimmelsi kutsuvasti iltapäivän lämmössä. Kyyhkysparvi lensi sulokkaasti hänen ohitseen ja jatkoi katseensa suuntaan. Pian lennän niiden kanssa, poika mietti, vapaana kuin taivaan lintu.Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Virvatulet luokseni":


75u.eu

©2014-2015 | DMCA | Contact us