Kifürkészhetetlen Robert J. Sawyer

ISBN: 9786155158520

Published:

Paperback

318 pages


Description

Kifürkészhetetlen  by  Robert J. Sawyer

Kifürkészhetetlen by Robert J. Sawyer
| Paperback | PDF, EPUB, FB2, DjVu, AUDIO, mp3, RTF | 318 pages | ISBN: 9786155158520 | 3.40 Mb

Amikor egy idegen civilizáció küldötte érkezik a Földre, úti céljául a torontói Royal Ontario Museumot választja. A múzeum egyik munkatársával, Thomas Jerichóval lép kapcsolatba, aki meglepődve veszi tudomásul, hogy Hollus, a pókszerű lény bolygónkMoreAmikor egy idegen civilizáció küldötte érkezik a Földre, úti céljául a torontói Royal Ontario Museumot választja. A múzeum egyik munkatársával, Thomas Jerichóval lép kapcsolatba, aki meglepődve veszi tudomásul, hogy Hollus, a pókszerű lény bolygónk történelmét jött tanulmányozni, párhuzamokat keresve más civilizációk sorsával.

Nem kisebb feladatra vállalkozott ugyanis, valamiféle kívülről rákényszerített rendezőelv nyomait kutatja a világegyetemben, más szóval Isten létének bizonyítékát.Az ateista Jericho saját kételyeivel küzdve segíti Hollus munkáját, de az egyre meggyőzőbb érveket mind nehezebben utasíthatja el. Vajon ha létezik Isten, mi a célja velünk, emberekkel? És érdemes-e egyáltalán kutatni szándékai után, hiszen az Ő útjai köztudottan kifürkészhetetlenek.Kanada legsikeresebb SF-szerzője a Lélekhullám után ezzel a regényével ismét a tudomány és a hit világának metszéspontjaira irányítja a reflektorfényt.

Gondolatébresztő művét a megjelenését követő évben több díjra jelölték, és azóta is élénk vitákat generál olvasói körében.„Sawyer írói magabiztossága határtalan, tudományos jóslatai pedig a legmerészebbek.”– New York Times„Garantáltan tágítani fogja mind a hívők, mind a hitetlenek szellemi horizontját.”– Toronto StarEnter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Kifürkészhetetlen":


75u.eu

©2014-2015 | DMCA | Contact us