De Roes van het Heden Luc de Vos

ISBN:

Published: September 11th 2015

Paperback

221 pages


Description

De Roes van het Heden  by  Luc de Vos

De Roes van het Heden by Luc de Vos
September 11th 2015 | Paperback | PDF, EPUB, FB2, DjVu, AUDIO, mp3, RTF | 221 pages | ISBN: | 7.16 Mb

In De roes van het heden zijn de beste columns van Luc De Vos gebundeld. Een deel daarvan verscheen nog niet eerder in boekvorm. Samensteller Christophe Vekeman, die ook het voorwoord verzorgde, richtte een prachtig monument op voor de literaireMoreIn De roes van het heden zijn de beste columns van Luc De Vos gebundeld. Een deel daarvan verscheen nog niet eerder in boekvorm. Samensteller Christophe Vekeman, die ook het voorwoord verzorgde, richtte een prachtig monument op voor de literaire nalatenschap van Luc De Vos.

Ik sprak: Beste vriend, luister eens goed. Ga er eens voor zitten, ik zal u uitleggen hoe dat komt. Goed opletten, kerel, dan leert gij ook wat bij op geschiedkundig en filosofisch vlak. Gij zijt nooit te oud om te leren, vrolijke losbol die gij zijt! De wereld zit als volgt in elkaar: in deze hooghartige hedonistische samenleving wentelen wij ons als onbesuisde kinderen in de roes van het heden.

Wie, zo vraag ik u, wenst nog in het licht van de toekomst te leven. De mensen, zij leven maar raak en denken niet aan morgen. Op 29 november 2014 stierf Luc De Vos geheel onverwacht. Daarmee dompelde hij Vlaanderen maar ook Nederland in rouw. Meer dan vijfentwintig jaar lang schreef hij parels van liedjesteksten en zong hij zich de ziel uit zijn lijf met zijn band Gorki. Daarnaast publiceerde hij veelgelezen columns, verhalen en romans.Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "De Roes van het Heden":


75u.eu

©2014-2015 | DMCA | Contact us