De IJzerlegendes (The Iron Fey, #1.5, 3.5, 4.5) Julie Kagawa

ISBN:

Published:

Paperback

286 pages


Description

De IJzerlegendes (The Iron Fey, #1.5, 3.5, 4.5)  by  Julie Kagawa

De IJzerlegendes (The Iron Fey, #1.5, 3.5, 4.5) by Julie Kagawa
| Paperback | PDF, EPUB, FB2, DjVu, audiobook, mp3, RTF | 286 pages | ISBN: | 7.17 Mb

Zomer, Winter, IJzer. Eindelijk samen.Gevaarlijke fae, wonderlijke wezens, actie, spanning, humor en... een tijdloze liefde. Dat is de wereld van The Iron Fey.Nadat Meghan aan de dodelijke IJzerfae is ontsnapt, moet ze haar belofte aan Ash inlossen.MoreZomer, Winter, IJzer. Eindelijk samen.Gevaarlijke fae, wonderlijke wezens, actie, spanning, humor en... een tijdloze liefde. Dat is de wereld van The Iron Fey.Nadat Meghan aan de dodelijke IJzerfae is ontsnapt, moet ze haar belofte aan Ash inlossen. Voordat ze nar het ijzige Winterhof afreizen, wil ze nog één ding doen.

Iets waarmee ze per ongeluk de aandacht trekt van een oeroud en levensgevaarlijk wezen. Of Meghan en Ash ooit aankomen in het Winterrijk, lees je in De Overtocht - winter.In De Overtocht - zomer is Puck de enige die Ash kan helpe om in het hol van de leeuw, het Zomerhof, te komen. Dat doet hij dus, maar of hij de neiging kan weerstaan om zijn rivaal een enorme streek te leveren, is nog maar de vraag.Wanneer Meghan in De Voorspelling naar Elysium gaat, een belangrijke bijeenkomst van alle hoven, heeft ze het idee dat alles goed is gekomen.

Dan doet een orakel haar een duistere voorspelling die alles verandert.Alle fantastische avonturen van Meghan, Ash en Puck in één bundel plus een onmisbare survivalgids voor de wereld van de fae!Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "De IJzerlegendes (The Iron Fey, #1.5, 3.5, 4.5)":


75u.eu

©2014-2015 | DMCA | Contact us